Sponsorkliks

Sponsorkliks: sponsoren door online aankopenStichting Music sponsoren door online aankopen

Door middel van online aankopen in tal van webwinkels kunt u Stichting Music financieel ondersteunen. Dat kunnen bijvoorbeeld aankopen van boeken, kleding, schoenen, vliegtickets, computerartikelen of huishoudelijke artikelen zijn.

Via de banner hiernaast, komt u op de eigen Sponsorklikspagina van Stichting Music. Als u via die pagina een webwinkel kiest waar u iets wilt bestellen, registreert Sponsorkliks uw aankoop. De webwinkels betalen hiervoor een commissie van 1 tot meer dan 10% van het aankoopbedrag aan Stichting Music. Voor u als klant kost dit niets meer dan wanneer u rechtstreeks naar een webwinkel zou gaan.

Dus, als u online gaat winkelen, ga dan via onze website naar onze speciale Sponsorklikspagina en sponsor zo heel gemakkelijk Stichting Music.