Actie: Rabobank Clubkas Campagne

ClubkascampagneStichting Music doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne.  Steunt u ons ook?

De Clubkas Campagne van Rabobank Oost-Betuwe krijgt ook in 2016 weer een vervolg en wij doen mee! Onze vereniging kan een bijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne goed gebruiken. Met het geld kunnen in 2016 weer werken aan een prachtige nieuwe voorstelling. Daarom hopen we dat we ook op uw stem kunnen rekenen.

De campagne
Klanten die op 1 maart 2016 lid zijn van Rabobank Oost-Betuwe, kunnen van 15 tot en met 30 maart 2016 hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging. De intentie van de campagne is dat leden van Rabobank Oost-Betuwe inspraak hebben bij de verdeling van donaties aan de verenigingen. Voor 2016 stelt de bank een bedrag beschikbaar van € 75.000,-. De bank heeft ongeveer 12.000 leden en ieder lid mag vijf stemmen verdelen. Deze stemmen zijn geld waard! Dus stem voor 30 maart 2015 op Stichting Music. Hartelijk dank voor uw steun!