Start nieuwe productie met nieuwe regisseur

Een beeld uit Titanic en het verhaal erna (oktober 2014). Foto: Andy Doornhein

Vandaag beginnen we met een nieuwe productie en maken we kennis met onze nieuwe regisseur Samantha Janssen. Samantha is een “oude bekende” van Stichting Music. Een paar jaar geleden speelde ze zelf nog mee in onze voorstellingen. Nu is ze regisseur én scriptschrijver en zal ze samen met dirigent en componist Jarno Scholten een nieuwe muziektheatervoorstelling schrijven. Deze voorstelling wordt in maart 2016 uitgevoerd. Met zelfgeschreven teksten en liedjes wordt dit weer een echte Music-productie!

Voor de nieuwe voorstelling zijn we nog op zoek naar nieuwe deelnemers. Wie zingen en acteren leuk vindt, is van harte welkom om eens mee te kijken en te doen bij een repetitie. Neem voor een kennismakingsrepetitie contact met ons op!