Audities The Addams Family

Na het daverende succes van Ciske de Rat gaat Stichting Music uit Herveld door met een nieuwe productie: ‘The Addams Family’. The Addams Family is een griezelige en hilarische musical vol met zwarte humor, swingende muziek én dans.

De voorstellingen spelen we rond Halloween, op 31 oktober t/m 3 november 2024. Repetities starten eind september op de donderdagavond en door het jaar zullen er 2 repetitieweekenden zijn. We verwachten dat iedereen die meedoet bij nagenoeg alle repetities aanwezig kan zijn.

In totaal zoeken we 20-30 enthousiaste spelers (vanaf 16 jaar) voor de 10 (hoofd)rollen en het (dans)ensemble. Heb je geen ervaring met dans? Geen probleem, tijdens de dans audities zullen we kijken waartoe iedereen in staat is en op elke wijze we iedereen op basis van de kwaliteiten kunnen inpassen.

De audities zijn op 7, 14 (tussen 19:00-22:00) en 17 september (tussen 10:00-17:00). Er zullen aparte zang-, spel- en dans audities zijn. Voorafgaand aan de auditie krijg je materiaal toegestuurd ter voorbereiding op de auditie, alsook de repetitieplanning.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan via ons inschrijfformulier. Meer informatie over de audities ontvang je dan enkele weken van tevoren.

(Update: ondertussen is inschrijven niet meer mogelijk)