Sponsoring

Ciske de Rat
werd mede mogelijk gemaakt door:

Sponsors krijgen altijd een vermelding in het programmaboekje van de voorstelling en een naamsvermelding op onze website.

Wilt u de naam van uw bedrijf terugzien bij Stichting Music en ons sponsoren voor volgende voorstellingen? Er zijn meerdere opties om ons te ondersteunen. Dit kan met een financiële bijdrage, maar ook hulp in de vorm van tijd, opslagruimte of goederen is mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Stichting Music doet mee met Sponsorkliks

Door middel van online aankopen in tal van webwinkels kun je Stichting Music financieel ondersteunen. Dat kunnen bijvoorbeeld aankopen van boeken, kleding, schoenen, vliegtickets, computerartikelen of huishoudelijke artikelen zijn.

Ga naar de Sponsorklikspagina van Stichting Music. Als je via die pagina een webwinkel kiest waar je iets wilt bestellen, registreert Sponsorkliks je aankoop. De webwinkels betalen hiervoor een commissie van 1 tot meer dan 10% van het aankoopbedrag aan Stichting Music. Voor jou als klant kost dit niets meer dan wanneer je rechtstreeks naar een webwinkel zou gaan.