Ciske de Rat

Stichting Music heeft na de zelfgeschreven productie Bring My Love To Poland dit keer gekozen voor een bestaande musical: Ciske de Rat. We gebruiken het originele script zoals de musical in 2016 ook door professionals is uitgevoerd. De regie staat onder leiding van Samantha Janssen en de muziek onder leiding van Jarno Scholten: zij vormen een gouden team wat er samen met een geweldige cast een zeer vermakelijke musical van gaat maken.

De musical speelt zich niet alleen af in 1925 maar ook in 1939/1940. We vertellen zowel het verhaal van de jonge Ciske maar zien ook hoe zijn leven op oudere leeftijd verloopt en wat het verleden met hem doet. De oorlog brengt oude herinneringen boven en de emoties lopen hoog op. We zien zowel verdriet, boosheid en liefde. Maar ook de nodige humor ontbreek niet in dit verhaal.

Van 6 tot en met 9 juli 2023 brengen wij Ciske de Rat op de planken, dit keer weer op onze oude stek: De Hoendrik in Herveld.

Ben je enthousiast geworden en wil  je meedoen met een volgende productie van Stichting Music? Dat kan door je op te geven! Je komt dan een stuk voorzingen en/of -spelen, en wij kijken dan naar talent voor zang en theater, maar zeker ook naar motivatie en inzet.

Stichting Music werkt niet met een vaste cast: voor iedere productie wordt gezocht naar een club acteurs en zangers die op dat moment past op de vereiste rolbezetting. Neem rustig contact op als je je wilt aanmelden, of als je wat meer wilt weten!

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht