Audities

Na het succes van Bring My Love To Poland start Stichting Music uit Herveld met een nieuwe productie. Van 20 tot en met 23 april 2023 brengen wij Ciske de Rat op de planken, onder regie van Samantha Janssen en met Jarno Scholten as muzikaal leider.
Wij zoeken enthousiaste (vooral mannelijk) spelers die vanaf  half september starten. Wij repeteren dan op donderdag van 20:00 tot 22:15 in De Hoendrik, Het Dorpsplein 22 in Herveld. De audities vinden ook daar plaats op 31 augustus en 1 september.

Ben je enthousiast geworden en wil  je meedoen met een volgende productie van Stichting Music? Dat kan door je op te geven! Je komt dan een stuk voorzingen en/of -spelen, en wij kijken dan naar talent voor zang en theater, maar zeker ook naar motivatie en inzet.

Stichting Music werkt niet met een vaste cast: voor iedere productie wordt gezocht naar een club acteurs en zangers die op dat moment past op de vereiste rolbezetting. Neem rustig contact op als je je wilt aanmelden, of als je wat meer wilt weten!

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht