Update: Bring My Love to poland naar april 2022 en vouchers

De voorstellingen Bring My Love To Poland gaan nu plaatsvinden van donderdag 21 april tot en met zondag 24 april 2022 in ons Music Theater op Binnenstraat 23 te Herveld. En dus niet eind januari zoals eerder gemeld.

Vanwege het hoge aantal besmettingen en omdat het nog onzeker is wanneer de avondlockdown zal eindigen, hebben wij als bestuur van Stichting Music ervoor gekozen om de voorstellingen naar eind april te verplaatsen. Wij willen ons publiek een onvergetelijke avond bezorgen op een zo veilig mogelijke en verantwoorde manier.

Wat gebeurt er met uw huidige toegangskaart(en):

  • Uw kaartjes behouden hun waarde en u ontvangt voor het eind van dit jaar een vouchercode op uw e-mailadres voor de totale waarde van uw eerdere bestelling.
  • Dit is een unieke code waarmee u op onze website www.stichting-music.nl/kaartverkoop nieuwe kaartjes kunt kopen voor de voorstelling naar uw keuze.
  • Uw vouchercode blijft geldig tot en met 31 januari 2022. Vanaf 1 februari openen wij de webshop voor iedereen, zodat ook mensen die nog geen toegangskaart hadden alsnog de mogelijkheid krijgen deze te kopen.
  • Bent u verhinderd op alle voorstellingsdata? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen voor 31 januari 2022, en wijzen u op de mogelijkheid het bedrag aan ons te doneren.

LET OP: Wij raden u aan om zo snel mogelijk de nieuwe toegangskaart(en) te bestellen. Hierbij geldt namelijk wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Hoe eerder u bent hoe meer kans u hebt om de voorstelling naar keuze te reserveren.

Wij hopen van harte u te mogen begroeten bij één van onze voorstellingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *